Lucia

Idag har det firats både här och där.
Först ut var Casper på sitt dagis vilket hölls utomhus. Casper hade hela tiden sagt att om han över huvudtaget skulle vara med på luciatåget så skulle han vara spindelmannen! Men så i förgår kom han på att han skulle vara pepparkaksgubbe med tärnljus, men utan den fula hatten som hörde till dressen... så det fick bli så.

Pepparkaksgubbe


Sen kom ju tomten!! Det var spännande men lite läskigt så det var bäst att hålla hårt i mormors hand! Tomten hade med sig godispåsar till alla barnen.

tomteträff


Sen iväg till kyrkan där Tindra skulle gå luciatåg, fast hon skulle vara ängel och sjunga "Nu tändas tusen juleljus" med två av sina klasskamrater. Så inför en fullsatt kyrka sjöng de i mikrofoner.... de var sååå duktiga. Jag (mamma) var framme med filmkameran såklart ,så tyvärr har vi ingen bild på just det momentet.

ängel


Idag fick Tindra sina skolkort, Casper fick sina kort för ett bra tag sedan. Inte lätt att ta kort på kort, men här är dem iaf.

skolkort tindra       skolkort casper


Kände knappt igen Tindra på kortet. Hon hade ju långt hår då. Numera är hon kortklippt med lugg, som hon tjatat om hur länge som helst. Så här ser hon ut nuförtiden....

image37

Det var dagens nyheter...
Vi avslutar med att säga Grattis till farfar som fyller år idag!

Kram kram

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()