Hej alla glada!

Värst vad tiden går... det har ju hänt en hel del sen sist.
Julen kom och gick i en väldans fart. Vi fick många fina julklappar kan ni tro, så vi var mer än nöjda.

Tindra rider fortfarande och på lördag ska mormor och hon baka en tårta för att Tindra var sååå duktig på ridningen i tisdags. Man kan ju inte bara få tårta när man trillar av ju :P

Idag är Casper hemma och har mys, var och handlade massa mat och hittade då en engångskamera som han ville köpa. Han hade egna pengar med sig så han köpte den så nu fotas det i massor, misstänker att filmrullen kommer vara slut innan kvällen. Men han är glad och tycker det är jätteroligt.

När Tindra kommer hem ska vi baka en blåbärspaj och ta med till mormor, ska dit och mocka och ta hand om hästarna.

På lördag har Tindras skola öppet hus så då ska hon gå i skolan, hon var inte vidare upprymd över det. Men eftersom mamma och Casper kommer och hälsar på och tittar hur duktig jag är så blir det nog ganska roligt ändå.

I helgen som var åkte vi och köpte skridskor till hela familjen =) Provade dem i måndags och det var såååå kul! Tindra var en naturbegåvning som bara klev ut på isbanan och åkte iväg. Casper hade lite mer problem och såg ut som bambi på hal is, då benen och armarna for på alla håll och kanter. Men efter en liten stund så började han få grepp om hur han skulle göra och kunde åka ca 20m utan att trilla.
På fredag blir det ev en tur till ishallen igen.

Det var lite från oss...
kram kram

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()