Yoggi

Den här veckan är det mkt fritids jämfört med vad vi är vana vid, så vi längtar till fredag då vi bara har skola.

I går var vi på gympa. Tindra stormtrivs med det och tycker det är jätteroligt. Casper tycker det är roligt fast jobbigt att behöva åka iväg och byta om o ha sig. Han är ju lite bekväm av sig och skulle helst bara vara hemma. Men se de går inte mamma med på. Någon aktivitet med rörelse behöver man säger hon  =) Casper tycker det är roligt när han är där och de håller igång.

Casper var en sväng hos sin vän Leo och lekte idag och skulle äta middag där. När han kom hem sa han att de va inte så god mat men han hade ätit en macka. Så tillägger han: "Jag fick tre yoggi" "Jaha, då är du inte hungrig nu då" svarar jag. Då tittar han på mig och säger: "Men de är inget man kan äta de är ju såna kort man spelar med för jag har slutat med pokèmon nu". Kan tro att jag kände mig gammal och trög hahaha

På söndag är det inskrivning på hockey för Casper, han kan sedan få välja att bara gå på det. Så länge han gör något iaf. Får väl se vad han tycker om det.

I morgon är det fritids igen innan och efter skolan. Hinner inte med så mkt mer efter det. Middag, bolibompa och saga, därefter är det dax att gå och lägga sig. Ska bli skönt med helg och ledigt. Barnen har planerat in frukost på sängen på lördag, de är för söta. I helgen som var fixade de frukost och kom med en bricka in i sovrummet, som vi åt i dubbelsängen och tittade på barnprogram. En smörgås med majonäs blev det till mamma =) mmmm

I helgen kommer pappa hem igen, efter en veckas arb. Vi har nedräkning på dagarna.

Kramis på er alla!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Veckans händelser

Måndag: Skola som vanligt. Tindra var och lekte med en kompis några timmar på em.

Tisdag: Skola och därefter gympa för båda två. De tyckte båda två att det var jätteroligt.

Onsdag: Skola

Torsdag: Skola sen åkte Tindra och mamma till Ullared för lite shopping. Fick handlat kläder, vars en leksak till Tindra och Casper. Sen blev även ett Singstar inhandlat till Tindras lycka. Casper fick ett spel till P2. Var hemma igen vid 21:30, Tindra sov som en stock på vägen hem.

Fredag: Skola och därefter test av de nya spelet och Singstar. Åkte till mormor där vi åt pizza. Sen lite mer test av de nya spelen.

Lördag: Åkte med mormor och mamma till torpet på fm. Casper leker med Leo och Tindra följde med mamma till gymmet för att träna lite. I kväll blir de godis och mys i soffan.

Söndag: Då ska Tindra leka med en kompis, sen blir det nog en sväng ner till ishallen för lite skridskoåkning. Avslutar dagen med middag hos grannarna där vi ska laga mat tillsammans, då våra pappor är iväg och arbetar.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ölands djurpark

Där var vi i somras... barnen uppskattade det, där var ju djur, karuseller och vattenpalats så massa badande blev det också.

En liten bild på när vi tittade på en superstor alligator!!



Sen har vi även varit på Liseberg med farmor i sommar.

I Glimåkra har de utomhusbassänger och där har vi varit flitiga besökare i sommar, ibland även när inte vädret har varit de bästa =) Casper lärde sig simma i sommar så nu hoppar de från 3meters trampolinen båda två.

De var nog allt för denna gången ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag

Skolan har dragit igång, Casper var ledsen första dagen vi skulle dit för han ville hellre vara hemma med sin mamma sa han. Men nu har han kommit in i det och trivs jättebra, fast fritids är roligare.

Tindra har börjat på gymnastik, det tycker hon är jätteroligt.
Annars så rullar dagarna på här.... det är ju stall o hästar som ska skötas om oxå.

I em ska vi ner till Ishallen och åka skridskor, första gången denna säsongen.

Casper är som vanligt hos sin kompis Robin, man ser inte så mkt av honom nuförtiden. Är han inte där så är han hos någon av de andra kompisarna han har här längs gatan. Han tycker det är toppen att ha kompisar som bor så nära så han kan gå hem till dem själv.

Hej svejs =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()