Fredagsmys

Vilket underbart väder det har varit idag! Vi åkte till stallet och var ute och njöt av solen. Dock är vi ju inte vana vid kylan så efter en stund var vi frusna, trots alla kläder.

Vi gick in hos mormor och morfar-Jan och fikade lite och värmde upp oss. Alltid lika mysigt och härligt att vara där.

Hemma har vi inte gjort särskilt mycket, bara massa mys idag. Och eftersom det är fredag så önskade barnen kebabtallrik, mamma tyckte att vi kunde laga egen. Casper och Tindra höll inte med och skramlade ihop sina egna pengar och frågade om de räckte. =)
Mamma kunde ju inte säga nej då, så till slut fick vi den efterlängtade köpta kebabtallriken.

Ikväll ska vi titta på Let`s Dance och heja på Danny (Tindra) och Karl-Petter (Casper).

Kramisar och hoppas alla hade en bra Alla Hjärtans Dag!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Lördag utan Casper

I dag var det ingen vanlig lördag... Jag (Tindra) skulle till skolan, de hade öppet hus så alla var i skolan som vanligt fast bara till 11:30. Klockan 10 kom mamma och Casper och hälsade på mig och tittade på hur en skoldag kan se ut. Casper fick vara med mig och testa hur det är att gå i skolan. Vi fick jobba med bokstaven B och D. Casper var duktig, jag hjälpte förstås honom med det han inte klarade av själv.

Efter skolan åkte vi och lämnade Casper i Kristianstad hos hans bästa kompis. Där ska han vara hela dagen och till och med sova över. Så det är bara mamma och jag hemma.
Vi åkte till mormor och morfar-Jan. Mormor hade lovat att vi skulle baka tårta för att jag var så duktig i tisdags på ridskolan. Världens godaste tårta blev det. Jag åt två stora bitar =)

Sen åkte vi till affären för att köpa lördagsgodis. Jag fick en tidning oxå, vilket inte händer så ofta. Men jag får ju ha lite lyx när Casper inte är hemma =) Självklart valde jag en hästtidning.
Nu sitter jag vid datorn och spelar mitt hästspel.

Kl 20 ska mamma och jag krypa ner i hennes och pappas säng och äta godis och titta på Göta kanal 2.
Riktigt mysigt!!!!!!!

Ha de bra alla monsterdiggare!
Kramisar

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag och mys

Idag har Tindra varit i skolan, de hade bad så hon var snabbt klädd och klar i morse.
När hon hade åkt, myste mamma och jag (Casper) ner oss i fåtöljen, jag tittade på barnprogram och mamma läste tidningen och drack kaffe. Sen var det dags att ta tag i huset... städa behövdes. Vi hjälptes åt, jag hjälpte mest till med att skura golven. Det följde med en skurmopp i barnstorlek när vi köpte ny skurmopp sist. Så där gick vi med varsin mopp, jag lite över allt och här o där =) Men fint blev det.
Sen åkte vi och mockade så de skulle vara klart innan Tindra kom hem igen.

Nä hon sen kom hem så åt vi lite innan vi bytte om och packade ut oss och skridskorna i bilen. Japp idag var de dags igen.
Det gick jättebra för dem båda, de är så duktiga.
Efteråt åkte vi hem för att dricka lite varm choklad och äta glass. Vi valde en film oxå för vi var ganska trötta i kroppen efter skridskoåkningen.

Nu har vi varit och köpt pizza och sitter framför bolibompa och äter och har det allmänt mysigt.
När Let`s dance börjar kl 20 då ska vi ha lite popcorn och njuta av sista stunden av fredagskvällen.

Hoppas ni andra oxå haft en mysig fredag!
kram kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()