Snart Julafton

Här har det hänt en del!

Vi har gått luciatåg med skolan. Det gjordes i kyrkan här i Glimåkra. T var tärna och C var pepparkaksgubbe. I kompensation för att de varit med så fick de ledigt i fred så deras jullov blev en dag längre.

Förra lördagen var vi på kalas för farfar fyllde 50år. Det var jättemysigt och kul att få träffa alla.
Fick träffa vår nya kusin för första gången, lilla Emma. Hon var sååå liten. Lekte och hjälpte till att mata vår andra kusin som nu är 8mån.

När vi åkte hem från kalaset så krockade vi med en älg. Allt gick bra med oss men stackars älgen dog. Bilen blev bucklig o ful men vi kunde köra hem med den.

I går var vi, mamma o mormor och handlade mat då T fick jätteont i magen. Vi skulle åkt till fler affärer men fick åka hem. Väl hemma konstaterades att T hade lite feber oxå. Senare på em/kvällen blev hon ännu sämre men idag mår hon bättre igen.

C åkte med sin kompis till hockeyträningen vid 9 och kommer hem om ca 1 timme.

Nu är det nedräkning till julafton, inte många dagar kvar!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Första snön

Det är ju alltid lika roligt när den första snön för vintern kommer =) Efter maten var vi bara tvugna att gå ut och nu tittar vi på bolibompa och dricker varm choklad och äter pepperkakor. Det är mysigt!







Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

1:a december

Dagarna rusar iväg... skola mån-fred, gympa på tisdagar, hockey på lördagar och massa lek med kompisar.

Igår var vi och gick en runda på julskyltningen både i Broby och i Glimåkra. C var på kalas i Broby så när vi hämtat honom tog vi en liten runda där och träffade bla tomten som bjöd på godis.

I lördags var det Jul-Basar på skolan, mamma hjälpte till i köket där med försäljning av div olika saker. C var på hockeyträning med pappa då och T var med på skolan och gick runt där med kompisar och inhandlade godis och lotter. På kvällen sen kom E och M med barn på middag vilket var uppskattat speciellt av barnen.

Idag tände vi våra adventsljus och ikväll ska vi öppna första luckan i kalendrarna och titta på julkalendern på tv så klart.
Härligt med december och bara 24dagar till tomten kommer, fast det är ju inte den riktiga tomten som kommer, bara på natten till julafton =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()