Mindre sjukt och måleri

T mår bättre och C har inte varit direkt jättesjuk sen jag fick hämta honom på skolan i går. Så nu hoppas vi att bacillerna är utrotade här hemma!! Kunde vara skönt att få vara friska i helgen när pappa är hemma.

C har hockeymatch i Tyringe på lördag som han hoppas på att kunna vara med på.

Idag har det målats i T:s rum!! Vitt vitt vitt blir det nu, eller eggvit som de står på hinken. Sen blir det lite ränder i vinrött och grått på den ena väggen.
Så småningom så blir det lte nya möbler där inne oxå, kan bli nåt från loppis som inhandlas o lite från ikea. Men de blir en annan dag det.
I morgon ska det målas färdigt, så inatt sover T i pappas sänghalva, kan tro att hon njuter =)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sjukt och bilder på bebisen

I helgen var C sjuk, feber men inget annat. Vi hade besök och de gick bra, han höll sig lite för sig själv stundtals o var med o lekte vissa stunder.

I går (måndag) var han frisk men hemma för att ha en feberfri dag innan han skulle till skolan. Vid strax efter 10 ringde de från skolan och sa att T var hängig och hade ont i magen. Hämtade upp henne, tyckte inte alls att hon var särskilt sjuk. Hade nog bara lite hemlängtan, för att lillebror var hemma och mamma var på ultraljud.

T tittade och beundrade bilderna på bebisen och skulle visa och förklara för C som efter ett par meningar avbryter T och säger; "Ska vi inte leka nu" Så han var inte lika imponerad av fotografierna på bebisen =)

Idag på morgonen hade T jätteont i magen o feber, så vårdcentralen ringdes och tid bokades till dr kl 8:40. Blev lite prover tagna och dr klämde o hade sig på magen. Blev sen hemskickade med att blir det inte bättre inom en timme eller värre så skulle vi åka till akuten. Dr ringde vid 17 och meddelade att proverna inte visade på någon infektion el inflammation, men samma restrektioner gällde nu att om hon får så ont igen så ska vi åka till akuten och är hon inte bättre i morgon utan fortfarande har ont i magen o feber så ska vi tillbaka till vårdcentralen i morgon för ny bedömning och nya prover. Så får vi se vad som händer...

Just nu sover hon, men vaknar lite då o då för att hon har lite ont i magen. Febern har sjunkit pga alvedonen hon fick innan. Så nu avvaktar vi bara och hoppas på att hon ska bli frisk snabbt.

Här kommer 2 kort på vår lillebror!! =)



Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Varit iväg

I torsdags började skolan igen efter jullovet som vi haft i 3v, det var härligt men det är oxå ganska kul att träffa kompisarna igen i skolan. På onsdag ska vi åka skridskor i ishallen i vår by med skolan, det ska bli superkul =)

I helgen var vi i Gbg hos farmor, helmysigt som vanligt när vi är där. Och dessutom brukar vi få vara uppe superlänge, vilket vi tycker e såååå roligt. Första natten trängde vi ihop oss, vi o mamma o pappa i en säng i lilla huset de har på tomten. Ingen av oss sov särskilt bra men mysigt va det =) Andra natten sov T mellan farmor o I och C sov mellan mamma o pappa och då sov vi som stockar allihopa.

På lördagen var vi o kollade på vagnar till bebisen, köpte ingen men vi fick lite leksaker av farmor så vi var nöjda med dagen.

På söndagen när vi åkte hem åkte vi inom T o A och vår lilla kusin E som är 7v nu. Vi skulle lämna av några grejor hos dem och själklart blev det fika oxå. Jättegod o mysig fika! Tack säger vi alla tre! T fick hålla lilla E men oj vad hon kräkte ner bådas kläder!! Mamma sa att de gör inget men T tyckte de va lite äckligt =) Sen fick mamma hålla istället.
Hoppas vi träffas snart igen!



Visst e vi söta!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nytt år!

Vi hade en härlig jul o nyår! Och snart är jullovet slut, trist.

Vi har iaf hunnit med att hälsa på vår kompis i Oskarström o hennes föräldrar. C hittade en kompis hos grannen där så nu tycker han att vi kan åka dit fler gånger =P
Vi hade två mysiga dagar där!

På vägen hem åkte vi inom vår nyaste kusin som bor i Laholm med sina föräldrar. De var kul att få se henne igen, hon är ju hela 6v nu.

Idag spelade C hockey-cup, det var 4 lag och hans lag kom på delad tredjeplats =) Men han var lika glad för det!

I morgon e de sista dagen innan skolan drar igång igen. Men i helgen åker vi till farmor, lääängtar gör vi!

Kram kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()