Sjukdomar, kalas och ridning

Ja här är barnen sjuka till höger och vänster...
Först Tindra sen Casper och nu Tindra igen. Förkylningar och feber som slutade med halsfluss för Tindras del.

Där emellan har vi hunnit vara på kalas för farbror Tobbe fyllde 25år. Kalaset ägde rum i Harplinge hos farfar och farmor-Annika. Det var väldigt kul att vara där och träffa alla farmödrar, fastrar och farbröder =)
De var två trötta barn som åkte hem efter det kalaset....

Och Tindra har varit och ridit sin lekion på den busiga Juni =) Och de gick jättebra denna gången också.

Skriver mer en annan dag.
Ha de gott allihopa!

Kraaaaam

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ridskolan igår

Ja igår var det ridskola för Tindra.
Hon fick rida ponnyn Juni. Och det är inte vilken ponny som helst, nä det är den busiga ponnyn som har slängt av bl.a. mamma ett antal gånger. Och gissa vad! Jo Tindra klarade av det med bravur!!! Det gick så bra så alla är helt chockade!
Alla som var där undrade hur långt Tindra kommer att kunna gå inom ridningen. Hon utvecklas enormt fort just nu. Tar till sig och lyssnar på vad ridläraren (Mia) säger och har en känsla för ridningen som inte går att beskriva.
Tindra var helt extas här hemma över dagens ridning och vill absolut ha Juni nästa gång också.

Casper har också börjat på ridskolan nu. Han kom och frågade om inte han också får rida på ridskola, så i torsd var hans första gång.
Det gick jättebra! Han har som Tindra en känsla för det hela, tror snart han är en naturbegåvning på allt som han tar sig för och gör =)
Får se hur han gör sen, det blir till att välja mellan ridning och Cross. Han kan ju göra båda delar, men får koncentrera sig mer på det ena. Allt kostar ju tyvärr pengar.

Ha de gott allihopa!
kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Läkarbesök idag oxå

Idag var det Tindras tur att träffa läkaren.
Hon har haft/har lite problem med att hålla tätt, så nu ska vi lämna ett urinprov för att utesluta UVI, visar det inget då får vi en remiss till barnkliniken inne i Kristianstad.

Skönt för henne när vi får bukt på problemet, för hon tycker själv att det är himla genant.

Igår var hon på ridning, hon red en av de större hästarna, Brasse som är en nordsvensk travare. Det gick långt över förväntan. Verkar som att vilken häst hon än sätter sig på så fixar hon det. Hur ska det sluta!?

Vi har varit iväg sönd, månd och tisd så barnen har fått köra cross, vilket de tycker är jättekul. Och duktiga är dem båda två!
Som förälder får man äran att titta på, frisk luft och ett litet äventyr. Det står nämligen en fin bänk mitt i skogen som vi kan sitta och dricka kaffe på medans barnen kör runt, runt och runt. de borde bli lite yra i huvudet tycker man =)

De var allt för idag!
Kram kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()