Veckan som gått

Den här veckan har vi varit mer än vanligt på dagis och fritids. I måndags efter dagis och skola åkte vi till mormor och morfar-Jan för Tindra ville rida. Muffin var väldigt besvärlig, ville inte alls som Tindra. Men efter att mamma tagit tag i honom så gick det superbra, han lyssnade på precis allt.
När ridning och ompyssling av Muffin var klart så fick vi middag, vår favoriträtt, spagetti och köttfärssås =)

I tisdags blev Tindra hämtad i skogen, ja där var hon med fritids. Det skulle ju varit ridskola men det blev inställt för ridläraren var sjuk. Så vi åkte och hämtade upp våra kompisar I och J och åkte hem och lekte istället.

I onsdags var vi på dagis och fritids ända till kl 15:40, det är väldigt sällan vi är där så länge. Men trots det så ville ingen av oss hem, vi hade fullt upp när mamma kom. Vi åt middag ganska omgående för mormor skulle komma och passa oss under tiden som mamma skulle på föräldramöte på Tindras skola.
Vi pysslade med mormor, gjorde teckningar och skapade egna sagoböcker. Casper gjorde en om dinosaurier och Tindra en om hästar.

Igår (torsdag) följde Casper med sin kompis L hem efter dagis. Vid kl 15 kom vi hem till oss för att fortsätta leka medan L:s föräldrar var iväg och köpte en tvättmaskin.
Tindra hade sin kompis A med sig hem, de lekte både inne och ute. Där ute lekte de i den gamla bilen och hade jätteroligt i den.

Idag är Tindra i skolan, de har bad idag så det är extra kul att vara i skolan då. Casper är hemma och myser. I em ska vi till mormor och morfar-Jan igen för att ta hand om hästarna. Sen ska vi fira helg.
I morgon kommer pappa hem, vi längtar, han är ju borta så länge när han jobbar. Men desto roligare när han kommer hem och är hemma en hel vecka.

Ha en skön helg allihopa.
Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Övernattning

Igår kom Caspers bästa kompis o hans mamma och hämtade honom för att de skulle åka o bada innan R skulle sova över här. Under tiden som de var o badade så var vi med Tindra i ishallen så hon fick åka skridskor, vilket hon var väldigt glad för.

På kvällen blev de mys, de satt på Tindras rum och tittade på film och åt popcorn. De somnade runt 22:00
Idag vaknade alla tre vid 6:30. Misstänker att de kommer vara ganska trötta i em/kväll =)

Just nu sitter Tindra på sitt rum och tittar på Alla Barnen i Bullerbyn, medan pojkarna sitter i vardagsrummet och tittar på Tom & Jerry.

Ha en skön fortsättning på helgen!
Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kalas o ridning

Ja idag var äntligen den eviga väntan slut för Tindra, hon fick rida och vara i stallet igen. Det har varit en lång månad, eftersom hon fick rid och stallförbud i början på februari som gällde resten av månaden.
Hon njöt verkligen och längar till i morgon då hon beroende på vädret ska rida igen.

Casper stannade kvar hos mormor och njöt av alla uppmärksamhet som bara var riktad till honom, han var inte glad när han sedan blev hämtad för att åka hem igen. Det är ju ett bra betyg till mormor och morfar-Jan =)
Medan han var där var Tindra på kalas hos sin klasskompis, hon var tveksam först till om hon ville dit, men när hon väl kom dit så försvann hon bara in och hade knappt tid att säga hejdå. Hon var helt nöjd med kalaset då det var slut och hon skule hem, var inte alls intresserad av att "redan" åka hem.

Ikväll ska vi titta på melodifestivalen igen och äta godis undertiden. det är kvällens höjdpunkter.

Tindra har fått ett "nytt rum". Inhandlat lite hyllor, lådor o lampa som nu kommit upp på hennes rum, och det blev lite ommöblering oxå. Vi fann en liten tv i källaren som oxå kom in på hennes rum tillsammans med en vhs-spelare. Ni kan tro att båda barnen var glada för det. Så nu har de tagit in sina sackosäckar till Tindras rum och tittar på film med persiennerna neddragna.

Kram från oss i skåneskogarna!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()