Längesen sist....

Ja här har de hänt en del.
Casper har haft inflammation i höftleden (igen) och Tindra har haft halsfluss.

casper som ville börja rida, har lagt ner det igen, de var inte så roligt som han trodde. Så Tindra har ridit hans lekioner också, vilket resulterade i att hon har ridit 2dagar i veckan nu den sista tiden. Inte var hon ledsen över det.

Men denna veckan har hon haft de tufft, då hon har trillat av båda dagarna. Hon har ridit lilla Juni som är speciell och slänger av sin ryttare lite till och från. Nu har Tindra fått erfara det. I tisd blev det en avtrillning när hon skulle galoppera, men hon var snabbt uppe igen och sen provade hon att galoppera igen och de gick jättebra.

Idag han hon inte ens börja trava förrän Juni sticker iväg och sen tvärnitar så Tindra flyger av och landar utanför ridbanan. Denna gången blev hon lite rädd,  var uppe igen ganska snabbt. men Juni var spänd och på väg att sticka igen, så hon vågade inte mer än trava. De slutade med att jag (mamma) satt upp och red för att få Juni lite trött och snällare. Så efter det vågade Tindra trava igen och det gick jättebra. Hon säger att hon vågar rida henne igen, vilket jag inte tvivlar alls på.
Ja hon är en tuff liten tjej!

image29
Här är Tindra och Juni...

Idag har det ju varit kanonfint väder så det blev massa bad i poolen här hemma, premiären för i år.
Blev även lunch ute på altanen, vilket var mysigt och skönt.

Ha de gott allihopa.
kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()